Det här med matlusten

Sedan hälsosamtalet med min barnmorska har jag gått ner 3kg och det har inte varit direkt med vilja. Jag har svårt att äta och få i mig mat, och inte varit sugen på mat. Laga mat har jag inte kunnat, då det är för mycket lukt och matos. Jag har måttilla före varje måltid och efter, det har liksom bara tagit stopp och jag har ätit barnportioner sedan typ 10 veckor. Jag har inte känt mig hungrig utan har ätit för att jag måste få i mig mat. Vissa saker går inte ens ner just nu som kaffe, nötkött,banan, för gräddiga såser och röror av olika slag. 

Idag var första middagen jag kände att jag var sugen på mat och hungrig och sa till Linus att jag ville ha en köttbit från jensens. Sagt och gjort, vi åker dit för att äta middag, som Linus sa "vi får passa på medan du är sugen på det". 

Jag beställde in jensens favoritbiff med råstekt potatis och jensens favoritsås och vet ni vad? För första gången på 10 veckor åt jag upp precis allt, och det var en vuxenportion. Vi delade även på en dessert 😍 Det var så gott! 

Är det nu det kanske vänder och jag blir sugen på mat igen? 

(null)

(null)

(null)

Så fort maten kom in så delade jag på min biff i mitten för att verkligen se så den var välstekt, vilket den var 👌 Verkligen så gott idag!

RSS 2.0