Bröllop igår

Igår var jag och mannen iväg på bröllop, och det var vackert och roligt såklart. Vi får tacka brudparet för att vi fick komma och dela deras dag med dem ❤️

På kvällen började jag känna av min foglossning ordentligt, och försökte sitta still så mycket som möjligt på min stol, för att kunna stanna längre. Men efter ytterligare några timmar så gick det inte längre. Jag hade riktigt ont i fogarna framtill och smärtan som smög sig till mina höfter och sedan baktill till ryggen. Det var jobbigt att sitta, det var jobbigt att stå och verkligen jobbigt att gå. Samtidigt hade jag högklackat på mig, under en hel dag nästan. Min man såg att jag hade ont, så vid 22-tiden bestämde vi oss för att tacka för oss och dra oss hemåt.

Det var från början meningen att vi skulle stanna kvar hos svärfar och hans särbo, och sova där, men jag kände att eftersom jag dels sover så dåligt om nätterna, dels vaknar tidigt och dels att jag mår illa om nätterna, så kände jag (och mannen) att det vore skönast att åka hem och vakna hemma, även om vi har 1,25 h hem.
Vi kom hem runt 23:30, gick och la oss direkt och jag somnade faktiskt typ direkt igår, kanske inte var så konstigt egentligen.

Idag vaknar jag med ont i fötterna (😂), lite svullna och väldigt ont i fogarna men samtidigt är jag så glad att jag orkade fram till 22 och kämpade där ett bra tag, för att kunna dela deras stora dag med dem.

På förmiddagen kommer idag förhoppningsvis en vän till oss, som ska hjälpa min man att sätta upp rullgardin och gardiner här hemma. I eftermiddag ska min man, tillsammans med min bror, till gamla lägenheten och spackla över hål och plocka ner de sista lamporna. Besiktning väntar nästa vecka. Jag ska försöka ta det ändå ganska lugnt idag, lite matlagning och tvätt iallafall.

Ha en fin söndag ❤️








Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0